Bij Sav & Økse vind je de bank die voelt als thuiskomen. Onze banken combineren Scandinavisch design met Nederlandse nuchterheid. De banken zijn ontworpen met oog voor detail, vorm en zitcomfort. Naast de Sav & Økse bankencollectie is er de Premium-collectie, die handgemaakt wordt in Denemarken. Bij alle banken is ruime keuze in afmetingen, stofsoort en kleur. Stel je eigen Scandinavische bank samen: er zijn hoekbanken, rechte banken of modulaire banken. Dus of je nu houdt van minimalistisch, strak, elegant of ronde vormen, er is altijd een bank voor jou.

Lees verder
Model Ulla
Vanaf € 1.550,00
Model Metta
Vanaf € 1.065,00
Model Jolin
Vanaf € 1.035,00
Model Rølde
Vanaf € 1.035,00
Model Nomah
Vanaf € 1.565,00
Model Jonne
Vanaf € 1.299,00
Model Otti
Vanaf € 1.135,00
Model Norre
Vanaf € 675,00
Olger Zitbank | Eiken
Vanaf € 1.699,00
Model Swann
Vanaf € 985,00
Premium Model Sanna
Vanaf € 1.589,00
Premium Model Simke
Vanaf € 1.929,00

Scandinavische design banken

De banken van Sav & Økse laten alle facetten van Scandinavisch design zien. Van minimalistisch, ingetogen en strak tot meer uitgesproken en sculpturaal. Onze banken zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor detaillering en vorm, waarbij zitcomfort altijd voorop staat.

Wat ons betreft is er in elke Nederlandse woonkamer ruimte voor een Sav & Økse bank in Scandinavische stijl. Daarom hebben wij naast de Sav & Økse collectie ook een Premium-collectie samengesteld. Beide collecties bieden ruime keuze in opstelling, afmetingen, stofsoort en kleur.

Sav & Økse banken

Met de Sav & Økse banken collectie laten we zien wat Sav & Økse in huis heeft. Deze collectie Scandinavische banken staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Premium banken

De Premium-collectie van Sav & Økse bestaat uit banken met uniek en exclusief Deens design, uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. De banken worden na bestelling handgemaakt in Denemarken.

De Premium-banken doen het minimalistische karakter van Scandinavisch design eer aan. Daarbij kan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en wol niet ontbreken. De banken combineren rechte lijnen met rondere vormen, met een strakke en toch zachte uitstraling als resultaat. Onze banken brengen een stukje Denemarken in de woonkamer. Smaakvol zitcomfort gegarandeerd!

Modulaire banken, hoekbanken en rechte banken

De collectie Scandinavische banken heeft eindeloze mogelijkheden wat betreft opstellingen en stoffering. Vele modellen zijn beschikbaar als fauteuil, rechte bank, hoekbank, U-vorm bank of L-vorm bank en de meesten hebben een bijpassende hocker. Ook zijn er twee modulaire banken in de Sav & Økse bankencollectie, zo kun je je bank geheel naar wens samenstellen. 

Bekijk de modulaire banken en andere banken op de website of kom langs in de showroom in Zaandam of Utrecht. Twijfel je over de kleur of stofsoort van de bank, bestel dan hier jouw stofstalen en kies thuis rustig de kleur uit die het beste past bij jouw interieur.