Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla
Sav & Økse Modulaire Bank Ulla

Modulaire Bank Ulla

Stel je eigen bank samen - vanaf
€ 1.550,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Ulla, oh la la! Die rondingen, de sculpturale vorm… Deze modulaire bank is een ware blikvanger. De zachte uitstraling roept onherroepelijk warme gevoelens op: instant ‘hygge’. Bank Ulla laat zien hoe eigentijds Scandinavisch design geïnterpreteerd kan worden.

Ulla geeft de geijkte modulaire bank een eigentijdse twist dankzij de afgeronde vormen. De massief houten poten van Ulla zijn verkrijgbaar in geolied, gerookt, wit geolied of zwart gelakt eiken. Deze Scandinavische bank heeft vaste kussens.

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

Ulla is als bank, lounge, hoekbank en poef verkrijgbaar. Met de losse elementen stel je zelf jouw droombank samen. Er is volop keuze in stofsoorten en kleuren. Voor onze nieuwste banken collectie hebben wij met zorg stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je kunt kiezen uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Copenhagen, Mosso en Tamini.

Modulaire bank Ulla staat in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: Modulaire bank Ulla
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: Vaste kussens zitting, rug en leuning
Materiaal: Frame van massief hout, multiplex, spaanplaat, kussens van polyether
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 120 Newtons + Watten 140g/m2 
Rug vulling: Dichtheid: 23 kg / Hardheid: 60 Newtons + Watten: 140g/m2 
Poten: Eiken wit geolied, eiken zwart gelakt, eiken geolied of Eiken gerookt. Andere poten zijn niet mogelijk

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Stofstalen bestellen

Het kleurenpalet voor de Sav & Økse banken bestaat uit meer dan 30 kleuren. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stoffen en kleuren bij jou thuis kunt voelen en bekijken. 

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de modulaire Scandinavische bank Ulla.

Folder & Algemene informatie

Algemene Informatie Banken (PDF)

Ulla Varianten (PDF)

Banken Collectie Folder (PDF)

Stel je eigen Ulla Bank Samen (PDF) Knipvel

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)