Je tafel in een handomdraai vergroten voor een dinertje? Met een uitschuifbare eettafel van Sav & Økse is dat zo geregeld. Afhankelijk van het model is zo’n uitschuifbare designtafel met 1 of 2 extra bladen van 50, 60 of 80 cm te vergroten. Verklein je de tafel weer, dan hangen de uitschuifbladen netjes onder het tafelblad. Het enige dat je ziet is een naad, de nerftekening van het houten tafelblad loopt mooi door. 

Lees verder

Uitschuifbare houten tafels van Sav & Økse

Tafels kun je vinden in alle soorten en maten omdat ze een essentieel onderdeel van je interieur zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? In ons assortiment vind je tafels die met liefde gemaakt zijn vanuit een praktisch oogpunt, maar geheel conform de Scandinavische design filosofie bepaalt de functionaliteit de vorm. Tegenwoordig kunnen de eettafels van Sav & Økse net zo flexibel gemaakt worden als jouw leefstijl. Zit je normaal met vier personen aan tafel maar wil je er met gemak acht personen aan kwijt kunnen? Kies dan voor een uitschuifbare eettafel van Sav & Økse.

Collectie Scandinavische uitschuifbare eettafels

Al onze eettafels worden met veel oog voor detail geproduceerd. Ze zijn in verschillende vormen, houtsoorten en afwerkingen verkrijgbaar. Zo is het design van het originele Rikke model prachtig overgebracht in de uitschuifbare Rikke. Deze massief houten tafel heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke staan op de hoek geplaatst. Hierdoor biedt de tafel veel ruimte, ook bij een compacte afmeting. Heb je dan toch een grotere tafel nodig? Dan is de Rikke eenvoudig uit te verlengen met één of twee keer een blad van vijftig centimeter. Modellen Gunni, Fjerre en Nonne zijn er ook als uitschuiftafel. De Nonne is er naast de rechte variant, ook als ronde uitschuifbare tafel. De Rikke uitschuifbaar is online ook te bestellen met Fenix toplaag.

Let op: de uitschuifbladen van de tafel hangen onder het tafelblad. Ze hangen hierbij enigszins schuin. De lijntekening in het blad loopt door bij de tafelbladen in de niet uitgeschoven opstelling. Kom eens langs in één van de showrooms om de uitschuifbare tafels te bekijken en de mogelijkheden met ons te bespreken.