Je maakt je zithoek compleet met een salontafel of bijzettafel. Handig, voor die drankjes. Maar je kunt er natuurlijk ook gezellige kaarsjes, bloemen of tijdschriften op kwijt. De Sav & Økse salontafels zijn geheel in lijn met onze eettafels ontworpen en passen in de Scandinavische woonstijl. Natuurlijk zijn ze van massief hout gemaakt. En zoals je van ons gewend bent, is er keuze in houtsoort en afwerking.  

Lees verder

Scandinavische salontafels van Sav & Økse

De Sav & Økse salontafels en bijzettafels hebben hetzelfde kenmerkende Scandinavische design als de eettafels. Hun ranke ontwerp geeft ze een lichte en elegante uitstraling. De tafeltjes worden gemaakt van massief hout. Beuken, eiken en walnoothout. Hierbij kan gekozen worden voor de afwerkingen olie, lak of whitewash (alleen bij eiken).

Massief houten koffie- en bijzettafels

De Sav & Økse collectie heeft zowel driehoekige als ronde houten koffietafels. Zo is er de ronde salontafel Tomrer, deze is er in 70 cm (met drie poten) of 90 cm (met vier poten). De driehoekige variant is er in drie afmetingen, ook leuk om als set te bestellen. Als bijzettafel is er de Fraek. Deze houten bijzettafel is 46 cm hoog en heeft een diameter van 40 centimer. De ronde Fraek staat stevig op zijn 3 poten en is gemaakt van hoogwaardig beuken-, eiken- of walnoothout. Sinds kort is de Rikke collectie ook uitgebreid met salontafels (rechthoekig en vierkant) en is er de Kivi met marmercomposiet blad. De ranke koffietafels uit onze collectie hebben een Scandinavisch ontwerp. maar voelen zich thuis in elk interieur.