Met de houten kasten, dressoirs en tv-meubels uit de collectie van Sav & Økse kies je niet alleen voor een opgeruimd interieur, maar ook voor een opgeruimd humeur. Jouw mooiste vazen, boeken en accessoires komen helemaal tot hun recht in een open wandkast. Voor spullen die je liever achter deurtjes of in lades opbergt hebben we dressoirs en highboardkasten. En natuurlijk hebben wij ook tv-meubels voor je media-apparatuur en bijbehorende kabels, helemaal in stijl en passend bij jouw interieur.

Lees verder
  • Producttype
  • Houtsoort
  • Model
Rikke Dressoir 4-vak | Eiken
Vanaf € 2.275,00
Rikke Dressoir 3-Vak | Eiken
Vanaf € 2.015,00
Rikke Boekenkast | Eiken
Vanaf € 3.495,00
Olger Kast | Walnoot
Vanaf € 1.889,00
Rikke Dressoir 2-vak | Eiken
Vanaf € 1.765,00

Scandinavische kasten en opbergers zijn populair vanwege hun tijdloze ontwerp en functionaliteit. Bij het ontwerp van de Scandinavische kasten van Sav & Økse is veel aandacht besteed aan de details, waardoor de kasten een stijlvolle uitstraling hebben die past bij diverse interieurstijlen. Het ranke ontwerp geeft ze een lichte en elegante uitstraling. De diverse afmetingen maken de kasten geschikt voor diverse toepassingen, zoals het opbergen van kleding, boeken, servies en andere spullen.

De keuze van het houtsoort en de afwerking bepalen de uitstraling van de Scandinavische kast. Beukenhout is bijvoorbeeld een stevig en duurzaam materiaal met een warme uitstraling, terwijl eikenhout een prachtige nerfstructuur heeft en bekend staat om zijn duurzaamheid. Walnoothout is een iets donkerdere houtsoort en geeft een warme, luxe uitstraling aan de kasten. De afwerkingen variëren van olie tot lak en whitewash (alleen bij eiken), die de natuurlijke uitstraling van het hout behouden en beschermen.

Als je op zoek bent naar een kast of opberger met een tijdloos en elegant design, dan is een Scandinavische kast van Sav & Økse perfect voor jou. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, een dressoir, een highboard kast of een wandkast, er is altijd een Scandinavische kast die past bij jouw interieur en woonbehoeften.