Sav & Økse Rikke TV-Meubel
Sav & Økse Rikke TV-Meubel
Sav & Økse Rikke TV-Meubel
Sav & Økse Rikke TV-Meubel
Sav & Økse Rikke TV-Meubel
Sav & Økse Rikke TV-Meubel
Sav & Økse Rikke TV-Meubel

Rikke TV-Meubel

(LXDXH) 120X45X45 CM | Walnoot
€ 2.045,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijzondere walnoten TV-meubel? Het Rikke TV-meubel is een massief houten TV-meubel, met een Scandinavisch ontwerp. Dit massief houten meubel heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten lopen in één subtiele vloeiende beweging door.

Het meubel geeft je woonkamer karakter en stijl en is te koop in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Het meubel is ook verkrijgbaar met 3 lades en in een variant van 200 cm breed. Zo is er altijd een Rikke TV-meubel dat bij jouw interieur past. Een prachtplek voor je televisie en een échte toevoeging voor je zithoek.

Met een TV-meubel (ook wel mediameubel of TV-kast genoemd) maak je een einde aan al die kabels in je woonkamer. Het meubel ondersteunt je TV en zorgt ervoor dat al jouw media-apparatuur en bijbehorende kabels gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Het Rikke TV-meubel van ons merk Sav & Økse is een houten TV-meubel in Scandinavische stijl, waarbij design en functionaliteit goed samen gaat. Het Rikke TV-meubel geeft je televisie en audioapparatuur een stevige Scandinavische basis om op te staan. 

Kenmerken

Naam: Rikke TV-Meubel 120cm
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 120 cm, Diepte 45 cm, Hoogte 45 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op het TV-Meubel

Verpakking & montage

Het Rikke TV-Meubel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Folder

Rikke TV-Meubel Afmetingen (PDF)

Rikke Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Rikke TV-Meubel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke TV-Meubels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.