Gratis bezorging in Nederland

We bezorgen onze meubels gratis* bij je thuis. Controleer altijd of de meubelen door deuren en trappen of in de lift passen voor je een bestelling plaatst. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het huren van een verhuis-/goederenlift indien dit noodzakelijk is. Passen de meubels bij levering niet door de deuren of trappen of in de lift, dan leveren wij tot de eerste drempel.

Let op: voor bezorging op de Waddeneilanden worden wel transportkosten in rekening gebracht.

Voor de montage van je meubel(s) bedragen de kosten 59 euro. Je meubel(s) worden dan vakkundig gemonteerd en het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen.

De bezorgkosten voor België bedragen 50 euro. Bezorging en montage kost voor onze Belgische klanten 99 euro. Let op: bezorging naar een adres in België kan langer duren dan de aangegeven levertijd op de orderbevestiging.

Het bezorgtarief voor andere landen binnen Europa is op aanvraag. Neem hiervoor contact op via [email protected].

Meer informatie over de levering vind je bij de veelgestelde vragen.

*Gratis bezorging geldt alleen voor de eerste bezorgpoging. Is er niemand thuis of wordt de levering niet aangenomen, dan is de tweede en volgende bezorgingpoging(en) voor rekening van de klant. De kosten hiervan zijn 100 euro per bezorgpoging.

 

Voorwaarden voor retourneren

Online aankopen kunnen binnen 14 dagen na aflevering van het product aangemeld worden voor retourneren. Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Voorwaarde is dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en voor zover mogelijk in de originele verpakking.

Maatwerk, outlet en in de winkel gekochte producten kunnen niet retour. 

Producten die specifiek voor een klant zijn besteld of gemaakt kunnen niet geretourneerd worden, denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte tafels of op verzoek bekleedde stoelen.

Als een product beschadigd, niet compleet of helemaal niet bij ons terugkomt, zijn de kosten voor reparatie en herstel voor de klant. 


Kosten van retourneren

De verzendkosten voor het retour sturen van een product zijn voor de klant. 

Kosten retourneren tafel binnen Nederland:
175 euro
Kosten retourneren bank binnen Nederland: 225 euro
Kosten retourneren stoel binnen Nederland: 75 euro en voor elke extra stoel 10 euro extra
Voor andere meubels en voor retourneren uit het buitenland: prijs op aanvraag

Je kunt uiteraard ook zelf het retourtransport regelen. Maak in dit geval een afspraak met ons voor een moment wanneer het product kan worden teruggebracht. 

Tip: verstuur een retourzending altijd met trackingnummer en bewaar dit nummer tot de zending is gecrediteerd. Zo heb je altijd een verzendbewijs, wanneer blijkt dat een zending niet is aangekomen.


Neem contact met ons op 

Neem voordat je een product retour stuurt eerst contact met ons op via [email protected] of bel +31 (0)757113930. We denken dan met je mee hoe je het product het beste retour kunt sturen.

Retouradres
Producten kunnen retour gestuurd worden naar ons magazijn:

De Machinekamer
Fokkemast 23
1551ND Westzaan