Eettafel op maat van SAV & ØKSE

Op basis van de modellen in onze vaste collectie leveren we maatwerk. De Sav & Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen, vormen en afwerkingen. Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk. 

Maatwerk eettafels

Heb je een specifieke wens voor een van onze tafels? Laat het ons weten. Standaard is er bij onze Sav & Økse tafels heel veel keuze in afmetingen en afwerkingen. Maar wij snappen dat maatwerk soms nodig is om een tafel perfect in jouw interieur te laten passen. Zo is een extra grote, kleine of incourante bladmaat voor ons meestal geen enkel probleem.

Wij bieden maatwerkopties aan tegen een meerprijs bovenop de adviesverkoopprijs van de dichtstbijzijnde grotere standaard maatvoering. De meerprijs verschilt per optie en is op aanvraag.

Mogelijkheden van maatwerk

 • Afmetingen
  Onze tafels zijn standaard in veel afmetingen te bestellen. Staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Zoek je een heel smalle of juist brede tafel? Bespreek je specifieke wensen.

 • Onbewerkt hout (geen olie of lak)
  Onze tafels zijn standaard afgewerkt met olie of lak, maar het is in overleg mogelijk een onbewerkte tafel te bestellen.

 • Hoeveelheid kwasten of (k)noesten
  De uitstraling van een houten tafel wordt mede bepaald door de hoeveelheid kwasten die in het hout zitten. Een kwast, ook wel knoest of noest, is een ronde plek op het hout waar ooit een zijtak van de boom groeide. Laat het ons weten als je veel of juist weinig kwasten voor ogen hebt.

 • Fenix toplaag tafelblad
  Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Rikke en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie. Wij kunnen vijf kleuren Fenix leveren.
  Fenix is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Contact voor maatwerkadvies

We zorgen graag dat jouw droomtafel van Sav & Økse aansluit bij jouw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, mail naar [email protected] of bel 075-7113930. Natuurlijk kun je voor advies ook langskomen in de showroom in Zaandam of Urecht. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag.

 

Zakelijke projecten

Wij bieden ook maatwerk voor bedrijven en zakelijke interieurprojecten. Wij zijn een aanspreekpunt voor bedrijfseigenaren, interieurontwerpers, (binnenhuis)architecten en stylisten. Voor grote of kleine projecten. Meer informatie vind je op deze pagina.