Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond
Sav & Økse Nonne Rond

Nonne Rond

Uitschuifbaar Eiken
€ 1.355,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Nonne tafel is een moderne uitschuifbare ronde tafel, die het knusse van een ronde tafel biedt en het gemak een rechthoekige tafel. Het tafelblad heeft een verjonging aan de onderzijde van het blad en een vlak bovenblad. Dit geeft de tafel een speelse uitstraling. Vanuit het midden van het blad kan een extra blad van 50 of 60 centimeter tussen geschoven worden. De vier poten van de Nonne zijn schuingeplaatst en hebben afgeronde hoeken. Bij het uitschuiven blijven de poten op hun plaats staan.  Aan de uitgeschoven tafel kunnen 6/8 personen zitten.  

De uitschuifbladen van deze ronde uitschuifbare tafel hangen onder het tafelblad. Ze hangen hierbij enigszins schuin. Bij een massief houten tafel loopt de lijntekening van het hout niet door bij het uitgeschoven deel van de tafel. Kom eens langs in één van de showrooms om de uitschuifbare tafel Nonne te bekijken en de mogelijkheden met ons te bespreken.

Kenmerken

Naam: Nonne ronde tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Diameter ⌀ 120-150 cm, Hoogte 75,5 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De Nonne tafel uitschuifbaar wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is met twee personen gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Poten worden gemonteerd tegen de uitschuifconstructie. Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Nonne Tafels Afmetingen (PDF)

Nonne Rond Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Nonne rond tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Nonne ronde tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.