Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde
Sav & Økse Scandinavische Bank Rølde

Scandinavische Bank Rølde

Stel je eigen bank samen - vanaf
€ 969,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Bank Rølde heeft een eigentijds Scandinavisch design. Ruimtelijkheid gegarandeerd, door de hoge, zwarte poten. De lichte curve van de armleuning benadrukt de zachtheid van de bank. Heerlijk om op te zitten en minstens zo fijn om naar te kijken. De Rølde-lijn bestaat uit een fauteuil, bank, lounge, hoekbank en een hocker. 

De poten van de Rølde zijn gemaakt van stevig, zwart gepoedercoat staal. De losse kussens zijn met klittenband aan het frame bevestigd, zodat ze goed op hun plaats blijven. De bank lijkt op het eerste gezicht op de Jolin, toch zijn er verschillen. Zo vormen de armleuningen aan de bovenzijde de curve van een arm en de kussens hebben gewone, strakke stiknaden. 

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

De volgende opstellingen zijn mogelijk voor de Rølde bank:

- hocker
- fauteuil
- 2-zits bank
- 2,5-zits bank
- 3-zits bank
- 2,5-zits bank met loungehoek
- L-vorm bank
- U-vorm bank

Voor onze nieuwste bankencollectie hebben wij met zorg 7 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini. 

Scandinavische bank Rølde staat in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: Rølde
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: Losse kussens zitting en rug, niet omkeerbaar
Materiaal: Frame van massief hout, plywood en board, kussens van polyether
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 120 Newtons
Rug vulling: Dichtheid: 23 kg / Hardheid: 60 Newtons
Poten: Stalen buizen afgewerkt met kunststof eindkappen. Andere poten zijn niet mogelijk

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Stofstalen bestellen

Het kleurenpalet voor de Sav & Økse banken bestaat uit meer dan 30 kleuren. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stoffen en kleuren bij jou thuis kunt voelen en bekijken. 

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Rølde.

Folder & Algemene informatie

Algemene Informatie Banken (PDF)

Rølde Varianten (PDF)

Rølde Collectie Folder (PDF)

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)