Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah
Sav & Økse Scandinavische Bank Nomah

Scandinavische Bank Nomah

Kies jouw favoriete stof(kleur)
€ 1.469,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Nomah is curvy en asymmetrisch en klaar om de show te stelen. Vergeet rechtlijnigheid - deze bank viert de organische, sculpturale vormentaal. Nomah is een lust voor het oog, maar ook meer dan dat. Je voelt je zeker geborgen in de zachte rondingen van deze bank.

Bank Nomah is verkrijgbaar als 2,5 of 3-zits. De asymmetrie betekent een verloop in de zitdiepte. Dus nestel je in het breedste gedeelte of zit wat actiever aan de andere kant. De zwarte, metalen poten van geven de bank wat luchtigheid en de losse rugkussens dragen bij het speelse karakter. Nomah toont de meest zachte, organische kant van Scandinavisch design.

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

Nomah is verkrijgbaar als 2,5 of 3-zits bank. Er is volop keuze in stofsoorten en kleuren. Voor onze nieuwste banken collectie hebben wij met zorg 7 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 50 kleuren! Je kunt kiezen uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini.

Bank Nomah staat in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: Nomah
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afmetingen: 2,5-zits: 200x120x86 cm, 3-zits: 240x120x86 cm
Afwerking: Vaste kussens zitting, rug met losse kussens
Materiaal: Frame van massief hout, multiplex, kussens van polyether
Zitting vulling: No-sag stalen veren, polyether Dichtheid: 37 kg / Hardheid: 148 Newtons en toplaag Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 120 Newtons  
Rug vulling: Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 120 Newtons. Kussen schuim en watten vlokken
Poten: Zwart gelakt staal

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 8 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 50 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Stofstalen bestellen

Het kleurenpalet voor de Sav & Økse banken bestaat uit meer dan 50 kleuren. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stoffen en kleuren bij jou thuis kunt voelen en bekijken. 

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de modulaire Scandinavische bank Nomah.

Downloads

Nomah Collectie Folder (PDF)

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)