Sav & Økse Scandinavische bank Swann
Sav & Økse Scandinavische bank Swann
Sav & Økse Scandinavische bank Swann
Sav & Økse Scandinavische bank Swann
Sav & Økse Scandinavische bank Swann
Sav & Økse Scandinavische bank Swann
Sav & Økse Scandinavische bank Swann
Sav & Økse Scandinavische bank Swann

Scandinavische bank Swann

Stel je eigen bank samen - vanaf
€ 985,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

De Swann bank heeft een Scandinavisch design met een klassieke uitstraling. Zie dat elegante knikje van die armleuningen en hoe die lijn doorloopt in de ronde eikenhouten poten. En het zitcomfort? Gewoon helemaal van nu - helemaal goed dus. Swann is verkrijgbaar als fauteuil, bank, lounge, hoekbank en poef. 

Lijnvoering is belangrijk bij Scandinavisch design. Die kan eigentijds zijn, maar ook meer klassiek. Bij Swann geldt dat laatste. De bank heeft dankzij de houten poten een onmiskenbaar Scandinavisch tintje. De poten zijn verkrijgbaar in onbehandeld, geolied of zwart gebeitst eiken. Bij bank Swann horen twee losse sierkussens, in dezelfde stof en kleur als de rest van de bank. De zitting is vast, de rugkussens zijn met klittenband bevestigd.

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

De volgende opstellingen zijn mogelijk voor de Swann bank:

- hocker
- 2-zits bank
- 2,5-zits bank
- 3-zits bank
- 2,5-zits bank met loungehoek
- L-vorm bank
- U-vorm bank

Voor onze nieuwste bankencollectie hebben wij met zorg 7 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je kunt kiezen uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini.

Scandinavische bank Swann staat in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: Swann
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: Vaste kussens zitting, rug en rugleuning
Materiaal: Massief houten frame, multiplex, spaanplaat, polyether kussens
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 150 Newtons (hoofdlaag), Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 120 Newtons (toplaag) + watten
Rug vulling: Dichtheid: 23 kg / Hardheid: 60 Newtons
Poten: Eiken onbehandeld, eiken geolied of eiken zwart gebeitst. Andere poten zijn niet mogelijk

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Stofstalen bestellen

Het kleurenpalet voor de Sav & Økse banken bestaat uit meer dan 30 kleuren. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stoffen en kleuren bij jou thuis kunt voelen en bekijken. 

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Swann.

Folder & Algemene informatie

Algemene Informatie Banken (PDF)

Swann Varianten (PDF)

Swann Collectie Folder (PDF)

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)