Een bureau is een praktisch meubel: het is je thuiswerkplek, je studeert eraan of je doet er de administratie. Maar het oog wil ook wat en dus combineert Sav & Økse functionaliteit met design. In de fraaie details en mooie belijningen van onze bureautjes herken je de Scandinavische invloeden. Ze zijn gemaakt van massief hout, leverbaar in beuken, eiken en walnoot, afgewerkt met lak of olie. Met Sav & Økse haal je een heus design-bureau in huis.

Lees verder

Scandinavische bureaus van Sav & Økse

Al onze design bureaus worden met veel oog voor detail gemaakt. Ze zijn in verschillende houtsoorten en afwerkingen verkrijgbaar. De bureaus zijn leverbaar in eiken, beuken en walnoot hout. Qua afwerking kan gekozen worden voor lak of olie.

Massief houten bureaus

Bureaus moeten in basis praktisch zijn. Het moet immers een fijne werkplek zijn. De bureaus van Sav & Økse zijn op de eerste plaats dan ook praktisch, maar het oog wil uiteraard ook wat! Daarom hebben de vakmannen van Sav & Økse bureaus ontworpen die functioneel en fraai van vorm zijn. Deze Deense bureaus hebben de karakteristieke eigenschappen die je mag verwachten van meubilair met een Scandinavische oorsprong. Functionaliteit bepaalt de vorm.

Twee modellen Scandinavische bureaus

Het Olger bureau heeft net als de Olger eettafel de kenmerkende doorsteek in zijn blad. Verder is het dankzij de verhoging ideaal om computerschermen op de juiste hoogte te plaatsen. Zo kun je een lange tijd aan het bureau werken zonder last van je nek te krijgen. Met het Olger bureau haal je niet alleen een functioneel bureau in huis maar ook een fraai stukje Deens design! Het Rikke bureau is een massief houten bureau met een houten of Fenix blad. Een bureau met een fraai en functioneel design. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren Fenix.