Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau

Olger Bureau

(LXBXH) 150X75X91,5 CM | Walnoot
€ 1.635,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Zeer ranke bureautafel met een bijzondere details. Het meest in het oog springende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. De tafelpoten steken als het ware door het blad heen waar ze weer mooi vlak zijn afgewerkt. Een absoluut hoogstaand designkenmerk en prachtig uitgevoerd. De poten zijn rond en iets schuin geplaatst. De bureautafel is als modern Deens design te omschrijven. Andere mooie details zijn het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken en het plateau waarop bijvoorbeeld een beeldscherm op de perfecte hoogte geplaatst kan worden. 

Kenmerken

Naam: Olger Bureau
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 150 cm, Breedte 75 cm, Hoogte 91,5 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op het bureau

Verpakking & montage

Het bureau wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. 

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Olger Bureau Afmetingen (PDF)

Olger Bureau Handleiding (PDF)

Olger Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Olger bureau is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger bureaus bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.