Sav & Økse Rikke Bureau Walnoot
Sav & Økse Rikke Bureau Walnoot
Sav & Økse Rikke Bureau Walnoot
Sav & Økse Rikke Bureau Walnoot
Sav & Økse Rikke Bureau Walnoot
Sav & Økse Rikke Bureau Walnoot
Sav & Økse Rikke Bureau Walnoot

Rikke Bureau Walnoot

met Fenix (foto Wit)
€ 1.189,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Het Rikke bureau is een massief houten bureau met een blad van hout en fenix. Een bureau met een fraai en functioneel design. De tafel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren fenix en afmetingen. Bij een Fenix tafelblad heeft het onderstel van de tafel altijd een geoliede afwerking.

Het Rikke bureau is een bureau waarbij design en functionaliteit goed samen gaan. Het bureau heeft ronde vormen en evenals de eetkamertafel een lichte uitstraling. Doordat de poten van de Rikke op de hoek zijn geplaatst biedt de tafel veel ruimte. Heel subtiel gaan de poten over in het blad. Op deze manier houd je de werkplek lekker ruim en kun je deze optimaal benutten. Met het Rikke bureau haal je een bureau in huis wat voordelig omgaat met de beschikbare ruimte.

Kleuren Fenix

Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Rikke en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie.

Een Fenix toplaag op het tafelblad heeft verschillende voordelen: het is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Wij kunnen de volgende kleuren leveren:

Kenmerken

Naam: Rikke bureau
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout & Fenix toplaag
Afwerking: Geolied
Afmetingen: Lengte 120 cm, Breedte 65 cm, Hoogte 76 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op het bureau

Verpakking & montage

De Rikke bureau is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort of de kleur Fenix voor de toplaag van jouw Sav & Økse tafel? Met een kleurstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je meubel. 

Afmetingen & Handleiding

Rikke Bureau Afmetingen (PDF)

Rikke Handleiding (PDF)

Rikke Collectie Folder (PDF)

Fenix Reparatie Instructies (PDF)

Fenix Blad Schoonmaak Instructies (PDF)

Zakelijk

De Rikke bureau is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke bureaus bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.