Sav & Økse Scandinavische Bank Teske
Sav & Økse Scandinavische Bank Teske
Sav & Økse Scandinavische Bank Teske
Sav & Økse Scandinavische Bank Teske
Sav & Økse Scandinavische Bank Teske
Sav & Økse Scandinavische Bank Teske
Sav & Økse Scandinavische Bank Teske
Sav & Økse Scandinavische Bank Teske

Scandinavische Bank Teske

Gabriel stof
€ 2.125,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Bank Teske houdt het graag luchtig. De bank staat op ronde eikenhouten poten die vrij hoog zijn, waardoor de ruimte optisch open oogt. En verder geen gedoe, geen poespas. Gewoon tijdloos design dat heerlijk zit.

Teske vertegenwoordigt de ingetogen kant van Scandinavische design. Met een nuchterheid die Nederlanders niet vreemd is. De rugkussens van deze bank zijn los, de zitkussens zijn met klittenband bevestigd, zodat ze op hun plek blijven.

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

Tijdloos en sober is bank Teske en daarom prachtig in elke mogelijke woonstijl. Teske is verkrijgbaar als 2,5-zits, 2,5-zits met loungehoek, 3-zits en als fauteuil.

Wij hebben met zorg 7 stoffen van het gerenommeerde Deense merk Gabriel geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Cura, Crisp, Breeze Fusion, Capture, Mood, Morph en Passion. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 300 kleuren!

Kenmerken

Naam: Teske
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: zitting losse kussens, overig vaste bekleding
Materiaal: houten frame, houten eiken poten, kussens van schuim en veren
Zitting en rug vulling: No-sag stalen veren, Zit en rugkussens met binnenkern van dichtheid 42 kg koudschuim. Verder opgevuld met eendenveren. De vulling bestaat uit 70% gesneden schuim en 30% Europese eendenveren. Schuim zit in de kern van de kussen.
Poten: Eiken geolied (breed), Eiken geolied (smal), RVS chroom (roestvast staal), Zwart (metaal). Andere poten zijn niet mogelijk
Hoogte: 74 cm

Teske afmetingen

Premium banken collectie

De Premium-collectie van Sav & Økse bestaat uit banken met uniek en exclusief Deens design, uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. De banken worden na bestelling handgemaakt in Denemarken.

Wij hebben zeven stofsoorten geselecteerd van het gerenommeerde merk Gabriel. Dit Deense bedrijf bestaat al meer dan 165 jaar en heeft zich bewezen als leverancier van kwaliteitsstoffen. De eigenschappen van de stoffen sluiten perfect aan bij de ontwerpen van onze banken. Het brede kleurenpalet is geïnspireerd op kleuren uit de natuur.

De Premium-banken doen het minimalistische karakter van Scandinavisch design eer aan. Daarbij kan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en wol niet ontbreken. De banken combineren rechte lijnen met rondere vormen, met een strakke en toch zachte uitstraling als resultaat. Onze banken brengen een stukje Denemarken in de woonkamer. Smaakvol zitcomfort gegarandeerd!

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Teske.

Folder & Algemen informatie

Algemene Informatie Teske (PDF)

Sav & Økse Banken Collectie Folder (PDF)

Gabriel stoffen en kleuren (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)