Zoek je naar een Scandinavische fauteuil of lounge stoel om je zithoek aan te vullen? Natuurlijk zit je dan goed bij Sav & Økse. Verschillende modellen uit onze bankencollectie hebben bijpassende fauteuils. Maar er is bijvoorbeeld ook Hans, de Deense fauteuil die het hygge gevoel van Deens design belichaamt. Of de ronde fauteuil Sinni, die met haar organische vormen en comfortabele zitting een echte eyecatcher is in je interieur. Met een mooie design fauteuil of easy chair tover je een saai hoekje in de woonkamer om tot je favoriete lounge plek.

Lees verder
Fauteuil Norre
Vanaf € 725,00
Fauteuil Jolin
Vanaf € 705,00
Fauteuil Rølde
Vanaf € 705,00

Scandinavisch design staat bekend om zijn strakke lijnen, minimalistische esthetiek en gebruik van hoogwaardige materialen. Dit alles komt samen in onze collectie Scandinavische fauteuils. Onze fauteuils zijn gemaakt van de beste materialen en bieden ultiem comfort en ontspanning. De Sav & Økse fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw woonkamer. Of je nu een voorliefde hebt voor de strakke lijnen van het Scandinavische design of de warme nostalgie van Deense design invloeden, onze fauteuils voegen een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke woonruimte.

Of je nu op zoek bent naar een ronde fauteuil, een relax fauteuil of een lounge stoel, wij hebben de geschikte fauteuil voor jou. Onze Deense fauteuils worden met veel zorg en aandacht geproduceerd en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wij zijn trots op ons vakmanschap en werken alleen met de beste fabrikanten om de hoogste kwaliteit te garanderen. Kenmerkend voor de fauteuils is hun vermogen om perfect op te gaan in diverse interieur- en woonstijlen. Of je nu op zoek bent naar een fauteuil passend bij je Sav & Økse bank of een retro Deense fauteuil voor je traditionele woonkamer, onze collectie Scandinavische fauteuils bieden de perfecte oplossing. Proefzitten op de fauteuils kan in één van onze showrooms.