Sav & Økse Scandinavische Bank Sanna
Sav & Økse Scandinavische Bank Sanna
Sav & Økse Scandinavische Bank Sanna
Sav & Økse Scandinavische Bank Sanna
Sav & Økse Scandinavische Bank Sanna
Sav & Økse Scandinavische Bank Sanna
Sav & Økse Scandinavische Bank Sanna

Scandinavische Bank Sanna

Gabriel stof
€ 1.589,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Bank Sanna heeft een prachtig onderstel van massief eikenhout dat gezien mag worden. De nadruk ligt op de rechte lijnen, terwijl de gebolde kussens zachtheid uitstralen. Een fraai staaltje hedendaags Scandinavisch design.

Het bijzondere onderstel onderstreept dat deze nuchtere bank met de poten stevig op de grond staat - en dat terwijl de bank hemels zit. De losse kussens zijn gevuld met schuim en polyesterwatten. De stiknaden zijn strak afgewerkt.

Uitvoeringen op de foto's: stof Gabriel Capture 6801 en Gabriel Crisp 4721

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

De Sanna past in verschillende interieurstijlen. De bank is verkrijgbaar als 2,5-zits variant en er is ook een Sanna-fauteuil. Let op: de 3-zits uitvoering is niet meer leverbaar.

Wij hebben met zorg 7 stoffen van het gerenommeerde Deense merk Gabriel geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Cura, Crisp, Breeze Fusion, Capture, Mood, Morph en Passion. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 300 kleuren!

Kenmerken

Naam: Sanna
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: zitting losse kussens, overig vaste bekleding
Materiaal: houten frame, massief eiken onderstel, kussens van schuim en polyesterwatten
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 42 kg 80 mm dik (kern), Verpakt in vezel watten (toplaag)
Rug vulling:
Dichtheid: 42 kg 60 mm dik (kern), Verpakt in vezel watten (toplaag) 
Poten: Eiken geolied. Andere poten zijn niet mogelijk
Afmetingen:Hoogte: 75 cm

Sanna afmetingen

Premium banken collectie

De Premium-collectie van Sav & Økse bestaat uit banken met uniek en exclusief Deens design, uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. De banken worden na bestelling handgemaakt in Denemarken.

Wij hebben zeven stofsoorten geselecteerd van het gerenommeerde merk Gabriel. Dit Deense bedrijf bestaat al meer dan 165 jaar en heeft zich bewezen als leverancier van kwaliteitsstoffen. De eigenschappen van de stoffen sluiten perfect aan bij de ontwerpen van onze banken. Het brede kleurenpalet is geïnspireerd op kleuren uit de natuur.

De Premium-banken doen het minimalistische karakter van Scandinavisch design eer aan. Daarbij kan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en wol niet ontbreken. De banken combineren rechte lijnen met rondere vormen, met een strakke en toch zachte uitstraling als resultaat. Onze banken brengen een stukje Denemarken in de woonkamer. Smaakvol zitcomfort gegarandeerd!

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Sanna.

Folder & Algemene informatie

Algemene Informatie Sanna (PDF)

Sav & Økse Banken Collectie Folder (PDF)

Gabriel stoffen en kleuren (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)