Sav & Økse Scandinavische Bank Kära
Sav & Økse Scandinavische Bank Kära
Sav & Økse Scandinavische Bank Kära
Sav & Økse Scandinavische Bank Kära
Sav & Økse Scandinavische Bank Kära
Sav & Økse Scandinavische Bank Kära
Sav & Økse Scandinavische Bank Kära

Scandinavische Bank Kära

Gabriel stof
€ 1.585,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

De Kära heeft een modern, strak voorkomen. De lage rugleuning is even hoog als de armleuning en dat benadrukt de rechte lijnen. Dat geldt ook voor het bijzonder fraaie onderstel van massief eikenhout. Een bank met een onweerstaanbaar opgeruimd karakter.

Kära heeft een hedendaagse Scandinavische uitstraling, met een vaste zitting en rugleuning. De dubbele stiknaden versterken de vorm van de bank.

Uitvoeringen op de foto's: stof Gabriel Capture 7201 en Gabriel Crisp 4711

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

Maak jouw woonkamer weer helemaal up-to-date met het hedendaagse design van Kära. Deze bank is verkrijgbaar als 3-zits en als fauteuil. Let op: de 2,5-zits uitvoering is niet meer leverbaar.

Wij hebben met zorg 7 stoffen van het gerenommeerde Deense merk Gabriel geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Cura, Crisp, Breeze Fusion, Capture, Mood, Morph en Passion. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 300 kleuren!

Kenmerken

Naam: Kära
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: vaste zitting en rugleuning
Materiaal: houten frame, massief eiken onderstel, vulling van schuim en polyesterwatten
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 42 kg 120 mm dik (kern), Dichtheid: 30 kg 30 mm dik (toplaag)
Rug vulling:
Dichtheid: 30 kg 150 m dik (kern), 30 mm dik (toplaag)
Poten: Eiken geolied. Ander poten zijn niet mogelijk
Hoogte: 66 cm

kara afmetingen

Premium banken collectie

De Premium-collectie van Sav & Økse bestaat uit banken met uniek en exclusief Deens design, uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. De banken worden na bestelling handgemaakt in Denemarken.

Wij hebben zeven stofsoorten geselecteerd van het gerenommeerde merk Gabriel. Dit Deense bedrijf bestaat al meer dan 165 jaar en heeft zich bewezen als leverancier van kwaliteitsstoffen. De eigenschappen van de stoffen sluiten perfect aan bij de ontwerpen van onze banken. Het brede kleurenpalet is geïnspireerd op kleuren uit de natuur.

De Premium-banken doen het minimalistische karakter van Scandinavisch design eer aan. Daarbij kan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en wol niet ontbreken. De banken combineren rechte lijnen met rondere vormen, met een strakke en toch zachte uitstraling als resultaat. Onze banken brengen een stukje Denemarken in de woonkamer. Smaakvol zitcomfort gegarandeerd!

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Kära.

Folder & Algemene informatie

Algemene Informatie Kära (PDF)

Sav & Økse Banken Collectie Folder (PDF)

Gabriel stoffen en kleuren (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)