Een eettafelbank is een ideaal zitmeubel bij je eettafel, omdat je er ruimte mee bespaart en er makkelijk iemand kan aanschuiven. De Sav & Økse eettafelbanken hebben dezelfde designs als onze eettafels. Zo heb je er zeker van dat de eetbank bij jouw tafel past, al zijn ze natuurlijk ook prima te combineren met andere modellen. Onze design eetbanken zijn gemaakt van massief hout, naar keuze in walnoot, eiken of beuken.

Lees verder

Houten eettafelbanken van Sav & Økse

Steeds vaker wordt er in plaats van alleen maar eetkamerstoelen, gekozen voor een bankje én eetkamerstoelen. Wij snappen dat wel. Het is namelijk praktisch en ook nog eens mooi. Van verschillende Sav & Økse tafels is er ook een bijpassend houten bankje in de collectie. De houten eetkamerbankjes hebben hetzelfde design als de eettafels. Met een bijpassend eetkamerbankje maak je er een complete eetkamerset van. Deze Scandinavische houten eetkamerbankjes creëren niet alleen extra zitruimte aan je eettafel, maar geven ook fijne, gezellige sfeer aan je eethoek.

Bankje voor in de gang of woonkamer

Een houten bankje kun je ook los in je woonkamer of gang plaatsen. Ook erg leuk voor in de slaap- of kinderkamer. Zet een plant of leg er een stapel boeken op, leg er een kussentje op en je creëert een extra zitje of gezellig (speel)hoekje. Een mooie manier om de vorm van je eettafel als bankje terug te laten komen in je zithoek of gang. De bankjes uit de Sav & Økse collectie zijn bijvoorbeeld ook perfect om te combineren met een vakkenkast of in te zetten als tv-meubel.