Sav & Økse Samt Eettafelbank
Sav & Økse Samt Eettafelbank
Sav & Økse Samt Eettafelbank
Sav & Økse Samt Eettafelbank
Sav & Økse Samt Eettafelbank
Sav & Økse Samt Eettafelbank

Samt Eettafelbank

Eiken
€ 415,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Samt eettafelbank is van massief hout en heeft een ranke vorm en ronde hoeken. De eettafelbank heeft hetzelfde design als de Samt eettafel. Ze vormen samen een perfect duo. Maar deze eettafelbank laat zich ook goed combineren met andere tafels.

De Samt tafel en eettafelbank hebben dezelfde vormen. Ronde hoeken en schuin geplaatste poten. Dit zorgt voor een licht en speels karakter. Maar doet zeker geen afbreuk aan de stevigheid. De Samt staat sterk op zijn poten. De bank is glad afgewerkt en heeft verjongde randen.

Kenmerken

Naam: Samt eettafelbank
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 120-260 cm, Breedte 40 cm, Hoogte 46 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de eettafelbank

Verpakking & montage

De Samt eettafelbank wordt geleverd in twee kartonnen dozen. In de ene doos zit het blad in de andere zitten de poten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Samt Eettafelbank Afmetingen (PDF)

Samt Handleiding (PDF)

Samt Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Samt eettafelbank is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Samt eettafelbanken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.