Sav & Økse Gunni Eettafelbank
Sav & Økse Gunni Eettafelbank
Sav & Økse Gunni Eettafelbank
Sav & Økse Gunni Eettafelbank
Sav & Økse Gunni Eettafelbank
Sav & Økse Gunni Eettafelbank

Gunni Eettafelbank

Eiken Whitewash
€ 659,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Gunni eettafelbank is een bank van massief hout in de Scandinavische stijl. Een stevig bankje met een design van scherpe lijnen. Een functionele bankje met een heldere vorm. Ook leuk om te gebruiken als bankje of lage tafel in gang en slaapkamer. Het zitblad is aan de randen verjongd, waardoor er geen scherpe randen zijn. Dit zonder de scherpe lijnen van het design verloren te laten gaan.

De Gunni is een kenmerkende eettafelbankje. Hij heeft het typische lichte eenvoudige design van Scandinavische tafels. Gemaakt uit massief hout heeft het een degelijke kwaliteit. Ontworpen met aandacht voor het gebruiksgemak, laat hij geen ruimte verloren gaan. Dit bankje combineert design, degelijkheid en gebruiksgemak perfect

Kenmerken

Naam: Gunni eettafelbank
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 120-260 cm, Breedte 40 cm, Hoogte 46 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de eettafelbank

Verpakking en montage

De Gunni eettafelbank wordt geleverd in twee kartonnen dozen. In de ene doos zit het blad in de andere zitten de poten. De handleiding wordt meegeleverd.

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de eettafelbank.

Zakelijk

De Gunni eettafelbank is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Gunni eettafelbanken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.

Downloads

Gunni Eettafelbank Afmetingen (PDF)

Gunni Handleiding (PDF)