Als het gaat om de combinatie design en comfort, dan zit je goed met Sav & Økse. Onze collectie zitmeubels bestaat uit banken, fauteuils, hockers, stoelen, krukken en eettafelbanken. Onze houten eettafelstoelen en -bankjes maken jouw eethoek helemaal compleet. We hebben een ruim aanbod Sav & Økse banken, eventueel met bijpassende fauteuil of hocker. Dat geldt ook voor onze Premium-bankencollectie die handgemaakt wordt in Denemarken. Kom vooral proefzitten!

Lees verder
  • Producttype
  • Materiaal
  • Model
  • Zitting
  • Houtkleur
Model Ulla
Vanaf € 1.490,00
Model Metta
Vanaf € 1.019,00
Enya Eiken | Domino 1/5
Vanaf € 259,00
Model Jolin
Vanaf € 969,00
Sinni | Eiken
Vanaf € 189,00
Model Rølde
Vanaf € 969,00
Model Nomah
Vanaf € 1.565,00
Silja Barkruk | Eiken
Vanaf € 159,00

Houten eetkamerstoelen

Een Sav & Økse stoel maakt je eethoek compleet. We hebben modellen met en zonder gestoffeerde zitting. Onze stoelen passen perfect in woningen met een minimalistische of Scandinavische woonstijl. De houten stoelen uit onze collectie zijn regelmatig vanuit voorraad leverbaar en worden gratis bezorgd binnen Nederland. Snel en veilig te bestellen via de website, of kom ze 'live' bekijken in de showroom in Zaandam of Utrecht.

Scandinavische banken

De banken van Sav & Økse laten alle facetten van Scandinavisch design zien. Van minimalistisch, ingetogen en strak tot meer uitgesproken en sculpturaal. Onze banken zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor detaillering en vorm, waarbij zitcomfort altijd voorop staat.

Wat ons betreft is er in elke Nederlandse woonkamer ruimte voor een Sav & Økse bank in Scandinavische stijl. Daarom hebben wij naast de Sav & Økse collectie ook een Premium-collectie samengesteld. Beide collecties bieden ruime keuze in opstelling, afmetingen, stofsoort en kleur.

Bankjes en krukken

Veel van onze tafels hebben een bijpassend houten eetkamerbankje, met precies dezelfde vormgeving. Ook de bankjes zijn volledig van massief hout. De bankjes zijn er in veel afmetingen, zodat ze bij elk formaat houten tafel kunnen aanschuiven. Voor aan de bar, statafel of het kookeiland hebben we in onze collectie diverse barkrukken.