Sav & Økse Scandinavische Bank Lova
Sav & Økse Scandinavische Bank Lova
Sav & Økse Scandinavische Bank Lova
Sav & Økse Scandinavische Bank Lova
Sav & Økse Scandinavische Bank Lova
Sav & Økse Scandinavische Bank Lova
Sav & Økse Scandinavische Bank Lova

Scandinavische Bank Lova

Modulaire bank
€ 2.378,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Modulaire bank Lova is een bank met heel veel mogelijkheden. Plof met meerdere mensen op een grote bank, of schuif de elementen uit elkaar voor een speels effect en creëer zo meerdere hoekjes met een andere functie.

Modulaire bank Lova is helemaal naar wens samen te stellen tot de bank van jouw dromen. Kom langs in één van de showrooms om jouw droombank samen te stellen.

Minimalistisch, strak en eigentijds Scandinavisch – dat is Lova. De vaste zitting en rugleuning rusten op een houten frame. De poten zijn kort in verhouding tot de dikte van de zitting waardoor de bank bijna lijkt te zweven.

Uitvoering op de foto: stof Gabriel Mood 1102

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

Van Lova kun je zéker jouw droombank maken. Lova is naar wens samen te stellen uit verschillende modules. Ga je voor een 2-zits met XL loungehoek en open eind, wil je een U-bank of toch liever iets kleiners? Het is aan jou!

Wij hebben met zorg 7 stoffen van het gerenommeerde Deense merk Gabriel geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Cura, Crisp, Breeze Fusion, Capture, Mood, Morph en Passion. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 300 kleuren!

Kenmerken

Naam: Lova
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: vaste zitting en rugleuning
Materiaal: houten frame, houten poten, vulling van schuim en polyesterwatten
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 42 kg 100 mm dik (kern), Dichtheid: 30 kg 30 mm dik (toplaag)
Rug vulling:
Dichtheid: 30 kg 100 mm dik (kern), Dichtheid: 30 kg 30 mm dik (toplaag) 
Poten: Eiken zwart gelakt. Andere poten zijn niet mogelijk
Hoogte: 67 cm

Premium banken collectie

De Premium-collectie van Sav & Økse bestaat uit banken met uniek en exclusief Deens design, uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. De banken worden na bestelling handgemaakt in Denemarken.

Wij hebben zeven stofsoorten geselecteerd van het gerenommeerde merk Gabriel. Dit Deense bedrijf bestaat al meer dan 165 jaar en heeft zich bewezen als leverancier van kwaliteitsstoffen. De eigenschappen van de stoffen sluiten perfect aan bij de ontwerpen van onze banken. Het brede kleurenpalet is geïnspireerd op kleuren uit de natuur.

De Premium-banken doen het minimalistische karakter van Scandinavisch design eer aan. Daarbij kan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en wol niet ontbreken. De banken combineren rechte lijnen met rondere vormen, met een strakke en toch zachte uitstraling als resultaat. Onze banken brengen een stukje Denemarken in de woonkamer. Smaakvol zitcomfort gegarandeerd!

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Lova.

Folder & Algemene informatie

Algemene Informatie Lova (PDF)

Sav & Økse Banken Collectie Folder (PDF)

Gabriel stoffen en kleuren (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)