Sav & Økse 2,5-Zits Bank Jolin
Sav & Økse 2,5-Zits Bank Jolin
Sav & Økse 2,5-Zits Bank Jolin
Sav & Økse 2,5-Zits Bank Jolin
Sav & Økse 2,5-Zits Bank Jolin
Sav & Økse 2,5-Zits Bank Jolin
Sav & Økse 2,5-Zits Bank Jolin

2,5-Zits Bank Jolin

Kies jouw favoriete stof - vanaf
€ 1.139,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Jolin is een 2,5-zitsbank met een eigentijds Scandinavisch karakter. De ranke, zwarte poten van staal geven de bank luchtigheid. De naden van de losse kussens zijn fraai afgewerkt met piping. Jolin is niet alleen mooi, maar biedt ook een heerlijk zitcomfort! De afmeting van de 2,5-zits uitvoering van de Jolin bank is 190x91 cm.

De poten van onze Jolin bank ogen rank, maar zijn van stevig, zwart gepoedercoat staal. Alle kussens zijn met klittenband aan het frame bevestigd, zodat ze goed op hun plaats blijven. De bank lijkt op het eerste gezicht op de Rølde, maar er zijn wel degelijk verschillen: de kussens van Jolin zijn afgewerkt met een piping bij de naden en de leuning van het hoekelement is driehoekig. 

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

De volgende opstellingen zijn mogelijk voor de Jolin bank:

- hocker
- fauteuil
- 2 zitsbank
- 2,5 zitsbank
- 3 zitsbank
- 2,5 zitsbank met loungehoek
- L-vorm bank
- U-vorm bank

In de configurator van stel je eenvoudig jouw droombank samen. Er is volop keuze in stofsoorten en kleuren. Voor onze nieuwste banken collectie hebben wij met zorg 7 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini. 

Scandinavische bank Jolin staat in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: 2,5-Zitsbank Jolin
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: Losse kussens zitting en rug, niet omkeerbaar
Materiaal: Frame van massief hout, plywood en board, kussens van polyether
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 120 Newtons
Rug vulling: Dichtheid: 23 kg / Hardheid: 60 Newtons
Poten: Stalen buizen afgewerkt met kunststof eindkappen. Andere poten zijn niet mogelijk

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Stofstalen bestellen

Het kleurenpalet voor de Sav & Økse banken bestaat uit meer dan 30 kleuren. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stoffen en kleuren bij jou thuis kunt voelen en bekijken. 

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische 2,5-zitsbank Jolin.

Folder & Algemene informatie

Algemene Informatie Banken (PDF)

Jolin Varianten (PDF)

Jolin Collectie Folder (PDF)

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)