Sav & Økse TD4 Tafel
Sav & Økse TD4 Tafel
Sav & Økse TD4 Tafel
Sav & Økse TD4 Tafel
Sav & Økse TD4 Tafel
Sav & Økse TD4 Tafel

TD4 Tafel

Eiken
€ 1.115,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De TD4 tafel heeft een bijzonder ontwerp. Misschien komt het je bekend voor. De tafel is gebaseerd op de stalen schooltafeltjes uit de jaren ’60. Nu een eettafel van massief hout. Constructief zijn alle elementen gelijk aan het stalen schooltafeltje. Ook het design met de strakke lijnen en karakteristieke passervormige poten zijn overgenomen. Het ontwerp ziet er ogenschijnlijk eenvoudig uit, maar het geoefend oog zal eental van fraaie en kenmerkende elementen ontdekken. Voor onze gerenommeerde tafelmaker absoluut een uitdaging, maar het resultaat mag er zijn.

De TD4 is gemaakt van massief hout. Gekozen kan worden uit beuken, eiken, eiken whitewash of walnoot. Het massieve hout is glad en zacht afgewerkt en heeft daarmee een lichte uitstraling.

Kenmerken

Naam: TD4 Hout tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 140-260 cm, Breedte 90 cm, Hoogte 75,5 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. De poten zijn gemonteerd d.m.v. een fixeerplaat en schroeven.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

TD4 Hout Afmetingen (PDF)

TD4 Hout Handleiding (PDF)

Zakelijk

De TD4 tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere TD4 tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.