De ronde tafel is meer dan een trend, het is een blijvertje. Het is een praktische tafel, ook voor kleine ruimtes. Aan een ronde tafel ziet iedereen elkaar goed, ideaal voor vele gezellige etentjes of spelletjesavonden. En ronde vormen brengen met de zachte uitstraling sfeer in interieurs. Sav & Økse heeft diverse ronde Scandinavische tafels in de collectie, zoals bijvoorbeeld de Volante met sierlijke kolompoot of de uitschuifbare Nonne. Alle ronde tafels zijn verkrijgbaar in prachtig massief eiken, beuken of walnoothout.

Lees verder
Volante Rond | Beuken
Vanaf € 1.149,00
Olger Rond | Eiken
Vanaf € 1.099,00
Samt Rond | Eiken
Vanaf € 999,00
Samt Rond | Beuken
Vanaf € 735,00
Tomrer Rond | Eiken
Vanaf € 1.305,00
Nonne Rond | Eiken
Vanaf € 1.059,00

Ronde eettafels van Sav & Økse

Tafels kun je vinden in alle soorten en maten omdat ze een essentieel onderdeel van je interieur zijn. Wanneer je aan een tafel denkt, denk je al snel aan de rechte variant. Op zoek naar wat anders? Of heb je niet zoveel ruimte? Denk dan eens aan een ronde eettafel. Sav & Økse heeft een aantal fijne ronde Scandinavische eettafels in haar collectie opgenomen.

Massief houten ronde tafels

De Sav & Økse collectie heeft vijf ronde tafels. De ronde tafels kunnen in drie houtsoorten besteld worden en zijn beschikbaar met een olie, lak of whitewash (alleen eiken) afwerking. De Volante is sierlijke tafel met een kolompoot. Dit zorgt ervoor dat iedereen fijn aan tafel kan zitten. Nooit zal iemand met een tafelpoot tussen zijn of haar benen zitten. De tafel is verkrijgbaar in een diameter van 120 centimeter of 130 centimeter, zo is er altijd ruimte genoeg voor iedereen aan tafel.

Ronde tafel met vier poten 

Ga je toch liever voor een ronde tafel met vier poten, dan is wellicht de ronde Deense eettafel Olger wat voor jou. Deze heeft dankzij zijn ranke blad ook geen probleem met het aanschuiven van stoelen met arm. Andere ronde tafelmodellen met vier poten zijn de Samt en de Tomrer. De Nonne is er ook: een prachtige uitschuifbare ronde tafel. De ronde massief houten eettafels uit onze collectie zij beschikbaar in verschillende afmetingen.