Maak kennis met de Sav & Økse banken

Wat ons betreft is er in elke Nederlandse woonkamer ruimte voor een Sav & Økse bank. Daarom hebben wij een Sav & Økse-collectie en een Premium-collectie samengesteld. Beide collecties bieden ruime keuze in opstelling, afmetingen, stofsoort en kleur. Kies uit 15 verschillende banken en meer dan 30 verschillende stofkleuren. Van een comfortabele 3-zitsbank tot een ronde organische bank of een hoekbank. 

Bank met stof naar wens
Voor onze nieuwste bankencollectie hebben wij met zorg 8 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur. De stofstalen zijn aanwezig in de showrooms.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Met de Sav & Økse-bankencollectie laten we zien wat Sav & Økse in huis heeft. De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Lees ook: De Sav & Økse tafels

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi. Op de hoofdfoto zie je de populaire modulaire bank Ulla. Bekijk alle modellen via deze link.

Sav & Økse meubels
De collectie Scandinavische meubels is door De Machinekamer zelf ontworpen. De meubels van ons merk Sav & Økse zijn functioneel en comfortabel met een eigen gezicht. Ontworpen met oog voor vorm, lijnvoering en detail. Het is eigentijds design gebaseerd op typisch Scandinavische stijlkenmerken. Bedoeld om elke dag weer blij van te worden. 

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Kom eens langs in een van onze showrooms. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag!

Recente artikelen
Combineren van houtsoorten
Combineren van houtsoorten
Met het toevoegen van hout in je interieur sla je nooit de plank mis. Maar er zijn net zoveel houtsoLees meer
De kenmerken van Deens design
De kenmerken van Deens design
Op zoek naar de verfijnde Deense of Scandinavische uitstraling voor je interieur? Bij Sav & Økse ziLees meer
Japandi interieur
Japandi interieur
Ontdek de Japandi stijl: een perfecte mix van Japanse en Scandinavische interieurstijlen. Bij JapandLees meer
Een nieuwe bank kopen, waar moet je op letten?
Een nieuwe bank kopen, waar moet je op letten?
Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe bank? We geven je 7 tips.Lees meer