WOCA Olie Verfrissende Zeep

WOCA Olie Verfrissende Zeep

Naturel | Sprayflacon 750ml
€ 14,50
Op voorraad:
10+
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving

WOCA Olie Verfrissende Zeep Naturel in sprayflacon is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met hardwax behandelde tafels. WOCA Olie Zeep Naturel wordt voor naturel geoliede of met colour oil behandelde tafels gebruikt.

WOCA combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. Het oppervlak krijgt een extra beschermende laag door de oliecomponent. Groot onderhoud met Onderhoudsolie of -pasta kan hierdoor worden uitgesteld. Onderhoud met Verfrissende zeep kan ook plaatselijk worden gedaan. Niet geschikt voor lak.

Klik hier voor een instructievideo

Resultaat
Met WOCA Olie Verfrissende Zeep Naturel behoudt het hout beter zijn gloed en natuurlijke kleur. Ook na herhaald gebruik, omdat de olie in het hout dringt en gelijktijdig een nieuwe beschermende, matte laag in het bovenste poriënsysteem van het oppervlak vormt. Met een traditionele houtzeep kan de vloer er na verloop van tijd enigszins uitgedroogd uitzien, omdat door het zepen de olielaag op den duur een beetje aangetast wordt.

Gebruiksaanwijzing
Flacon krachtig schudden voor gebruik. Verstuif de Olie Verfrissende Zeep Naturel op het oppervlak. Wrijf na met een pluisvrij katoenen doek. Let op! Gebruik geen microvezels.

Nabehandeling
Voor extra glans opboenen met een witte pad.

• Combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling
• Zorgt voor maximaal vuil- en waterwerend oppervlak vanaf de eerste dag
• Versterkt de natuurlijke kleur van het hout
• Laat een matte, beschermende olielaag achter op het oppervlak
• Geschikt voor kinderspeelgoed
• Woonbiologisch aanbevolen

Productinformatie

Verpakking: 750 ml
Verbruik: niet meetbaar
Verkrijgbaar: naturel

Download

Instructie en overige informatie: Olie Verfrissende Zeep Onderhoud (PDF)