WOCA Zeep

WOCA Zeep

Naturel | Sprayflacon 750ml
€ 15,00
Op voorraad:
10+
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving 

WOCA Natuurzeep in Spray is ideaal voor het reinigen en onderhouden van geoliede, en met zeep behandelde oppervlakken. De zeep is van speciale kwaliteit, die dankzij zijn voedende eigenschappen de poriën in het hout dicht, het hout beschermt tegen vuil en indringing van vloeistoffen. ‘Naturel’ wordt gebruikt voor naturel en gekleurd geoliede oppervlakken. Deze gebruiksklare spray maakt het onderhoud van meubilair, tafelbladen, deuren, panelen, trappen, vloeren heel eenvoudig.

Klik hier voor een instructievideo.

Resultaat
Een schoonmaakbeurt met Natuurzeep verwijdert het vuil van het hout en voorziet het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag. Daarom is Natuurzeep zowel reinigend als verzorgend.

Gebruiksaanwijzing
Flacon krachtig schudden voor gebruik. De zeep op het oppervlak sproeien en even in laten trekken. Afnemen met een droge, pluisvrije doek, geen microvezel gebruiken. Oppervlak laten drogen.

Nabehandeling
Niet nodig.

Reiniging en onderhoud
Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd en vervangen door een nieuwe, beschermende zeeplaag.

• Voor reiniging en onderhoud van alle hout
• Geschikt voor kinderspeelgoed
• Woonbiologisch aanbevolen

Productinformatie

Verpakking: 750 ml
Verbruik: niet meetbaar
Verkrijgbaar in: naturel

Download

Instructie en overige informatie: Naturel Zeep Onderhoud (PDF)