Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel

Tomrer Tafel

Walnoot
€ 1.365,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Tomrer is een massief houten tafel in de Deense stijl van de jaren ’60. Een retro tafel met een frisse uitstraling. De combinatie van de ranke constructie met het slanke blad geeft deze eettafel een licht en zachte uitstraling. Het tafelblad is aan de kopse kant rond en is aan de randen verjongd. De tafelpoten staan iets schuin onder het blad en hebben afgeronde hoeken. Geen scherpe randen of hoeken aan deze tafel.

De Tomrer heeft een rank voorkomen, maar kan heel wat hebben. Voor de stevigheid zijn er metalen dwarsliggers in het onderblad gefreesd. Om de vlakte in lengte richting te borgen, zit er bij tafels vanaf 220 cm een spanningsregulator onder de tafel om doorbuigen te voorkomen. Constructief is alles op een fraaie manier weggewerkt.

Kenmerken

Naam: Tomrer tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerking: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 140-260 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd. Het blad en de poten van de tafel komen allebei apart in een doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. metaalplaatjes waar de poot aan vast zit. Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers vanaf twee meter wordt er een metalen spanningsregulator in het blad gefreesd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden.

Afmetingen & Handleiding

Tomrer Tafel Afmetingen (PDF)

Tomrer Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Tomrer tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.