Sav & Økse Tomrer Eettafelbank
Sav & Økse Tomrer Eettafelbank
Sav & Økse Tomrer Eettafelbank
Sav & Økse Tomrer Eettafelbank
Sav & Økse Tomrer Eettafelbank
Sav & Økse Tomrer Eettafelbank

Tomrer Eettafelbank

Walnoot
€ 775,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Tomrer is een massief houten bankje in de Deense stijl van de jaren ’60. Een retro bankje met een frisse uitstraling. De combinatie van de ranke constructie met het slanke blad geeft deze bank een licht en zachte uitstraling. Het blad is aan de kopse kant rond en is aan de randen verjongd. De poten staan iets schuin onder het blad en hebben afgeronde hoeken. Geen scherpe randen of hoeken aan deze bank.

De eettafelbank heeft een rank voorkomen, maar kan heel wat hebben. Voor de stevigheid zijn er metalen dwarsliggers in het onderblad gefreesd. Om de vlakte in lengte richting te borgen, zit er een spanningsregulator onder de tafel om doorbuigen te voorkomen. Constructief is alles op een fraaie manier weggewerkt.

Kenmerken

Naam: Tomrer eettafelbank
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnotenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 120-260 cm, Breedte 45 cm, Hoogte 46 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de eettafelbank

Verpakking & montage

De Tomrer eettafelbank wordt geleverd in twee kartonnen dozen. In de ene doos zit het blad in de andere zitten de poten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden.

Afmetingen & Handleiding 

Tomrer Eettafelbank Afmetingen (PDF)

Tomrer Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Tomrer eettafelbank is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer eettafelbanken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.