Sav & Økse Samt Tafel
Sav & Økse Samt Tafel
Sav & Økse Samt Tafel
Sav & Økse Samt Tafel
Sav & Økse Samt Tafel
Sav & Økse Samt Tafel
Sav & Økse Samt Tafel

Samt Tafel

Beuken
€ 679,00
Op voorraad:
1
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving

De Samt tafel kenmerkt zich door zijn ronde hoeken en schuingeplaatste poten. Dit geeft de Samt een licht en speels karakter. Een eettafel die licht oogt, maar sterk op zijn poten staan. Alles aan de tafel is glad afgewerkt. Het tafelblad is gemaakt van in lengte richting doorlopende delen van ruim 5 cm breed. Het tafelrand is zowel aan boven als onderzijde geneigd. Deze houten design tafel is in veel verschillende maten leverbaar, van vierkant tot rond.

De Samt is een eettafel die licht oogt, maar heel wat kan hebben. De tafel heeft extra stevigheid doordat er dwarsliggers van staal in het onderblad zijn gefreesd. De onderlijst, die de tafel ook extra stevigheid geeft, is circa 25 cm van de tafelrand geplaatst, hierdoor kunnen stoelen met armleuningen goed aan de tafel staan.

Kenmerken

Naam: Samt tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 140-300 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in één kartonnen doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. hoekplaat waar de poot aan vast zit. Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers. Vanaf twee meter wordt er een metalen spanningsregulator in het blad gefreesd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Samt Tafel Afmetingen (PDF)

Samt Tafel Handleiding (PDF)

Samt Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Samt tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Samt tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.