Sav & Økse Olger Tafel
Sav & Økse Olger Tafel
Sav & Økse Olger Tafel
Sav & Økse Olger Tafel
Sav & Økse Olger Tafel
Sav & Økse Olger Tafel
Sav & Økse Olger Tafel
Sav & Økse Olger Tafel

Olger Tafel

Walnoot
€ 1.405,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Olger is als modern Deens design te omschrijven. De tafel is kenmerkend door zijn ranke vorm en bijzondere details. Meest opvallende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. De tafelpoten steken als het ware door het blad heen en zijn net als het blad mooi vlak afgewerkt. Bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder het tafelblad geplaatst. Een ander mooi detail is het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken.

De Olger heeft een rank voorkomen, maar staat met zijn poten stevig op de grond. Ook aan de stevigheid van het blad is gedacht. De tafel heeft geen onderlijst. Om de stevigheid van het blad te behouden zijn metalen dwarsliggers aan de onderkant van het blad gefreesd. Om de vlakte in lengte richting te borgen wordt bij Olger tafels vanaf 220 cm een spanningsregulator geplaatst om doorbuigen te voorkomen.

Kenmerken

Naam: Olger tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 140-260 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. 

Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. metaalplaatjes waar de poot aan vast zit. Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers. Vanaf 2.20 meter wordt er een metalen spanningsregulator in het blad gefreesd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Olger Tafels Afmetingen (PDF)

Olger Tafel Handleiding (PDF)

Olger Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Olger tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.