Sav & Økse Olger Kruk
Sav & Økse Olger Kruk
Sav & Økse Olger Kruk
Sav & Økse Olger Kruk
Sav & Økse Olger Kruk
Sav & Økse Olger Kruk

Olger Kruk

(LXBXH) 40X40X46 CM | Walnoot Geolied
€ 375,00
Op voorraad:
10+
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving

De Olger kruk is als modern Deens design te omschrijven. De kruk is kenmerkend door zijn ranke vorm en bijzondere details. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder het tafelblad geplaatst. Een ander mooi detail is het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken. Bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. 

De Olger kruk heeft een rank voorkomen, maar staat met zijn poten stevig op de grond. De kruk past bij de Scandinavische interieurstijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Haal naast de kruk ook de Olger tafel en eettafelbank in huis en maak je interieur compleet.

Kenmerken

Naam: Olger Kruk
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerking: Geolied
Afmetingen: Hoogte 46 cm, lengte 40 cm, breedte 40 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de kruk

Verpakking & montage

De kruk wordt ongemonteerd geleverd in één kartonnen doos. De kruk is gemakkelijk in elkaar te zetten.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden.

Folder

Olger Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Olger kruk is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger krukken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.