Sav & Økse Olger Barkruk
Sav & Økse Olger Barkruk
Sav & Økse Olger Barkruk
Sav & Økse Olger Barkruk
Sav & Økse Olger Barkruk
Sav & Økse Olger Barkruk
Sav & Økse Olger Barkruk

Olger Barkruk

Hoogte 80 CM | Beuken
€ 299,00
Op voorraad:
3
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving

De Olger barkruk is als modern Deens design te omschrijven. De barkruk is kenmerkend door zijn ranke vorm en bijzondere details. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder de zitting geplaatst. Een ander mooi detail is het dunne ronde zitvlak met een diameter van 40 centimeter, met afgeronde hoeken. Bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. Deze ranke design barkruk is gemaakt van massief hout. Stevig en met een hoogte van 80 cm ideaal voor aan een bar of sta tafel. Voor aan een kookeiland is er de Olger Counter Barkruk.

De Olger barkruk heeft een rank voorkomen, maar staat met zijn poten stevig op de grond. De barkruk past bij de Scandinavische interieurstijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Haal naast de barkruk ook de Olger tafel en eettafelbank in huis en maak je interieur compleet. 

Kenmerken

Naam: Olger Barkruk 
Product: massieve barkruk hout
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Diameter ⌀ 40 cm, Hoogte 80 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de kruk

Verpakking & montage

De kruk wordt volledig gemonteerd geleverd in een kartonnen doos.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Folder

Olger Barkrukken Afmetingen (PDF)

Olger Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Olger barkruk is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger barkrukken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.