Geen huis zonder houten tafel

De eettafel is een onmisbaar onderdeel van een woonkamer en is een bepalend onderdeel van je interieur. Het kan een sta-in-de-weg zijn of juist de eyecatcher. Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen voor het kiezen van een tafel. Deze moet immers passen bij je interieurstijl. Kies voor een tafel uit de Sav & Økse collectie en je haalt een stukje Scandinavisch design in huis! 

Unieke collectie tafels

De Sav & Økse collectie is een unieke collectie houten tafels en is exclusief te koop bij De Machinekamer. Online of in de winkels in Zaandam of Utrecht. Met een Sav & Økse tafel breng je iets bijzonders in je interieur. De tafels zijn standaard in veel afmetingen en vormen leverbaar. Veel modellen zijn leverbaar als rechthoekig, ronde en ovale tafel. Tevens is het mogelijk om een tafel op maat te laten maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Houten tafels van goede kwaliteit

Hout wordt gezien als één van de mooiste natuurproducten voor interieur. Het straalt warmte, maar ook rustig uit. Doordat er veel verschillende  houtsoorten zijn, is het vaak moeilijk kiezen wat het meest geschikt is voor jouw woning. Veel huishoudens kiezen er bijvoorbeeld voor om een houten eettafel te nemen, omdat deze vaak van goede kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn houten tafels in meerdere varianten beschikbaar. Als je van lichte kleuren houdt, dan is een beuken tafel ideaal voor jouw woning. Denk je aan een donkerdere houtkleur, dan is walnoothout geschikt. De Sav & Økse tafels zijn leverbaar in beuken, eiken en walnoten hout. Met daarbij de keuze uit diverse afwerkingen.


Eettafel Fjerre in eikenhout, met bijpassend bankje en Sinni stoelen.

Sav & Økse: Scandinavische tafels

De Sav & Økse collectie bestaat uit houten tafels met een minimalistische en elegante vorm. Deze tafels hebben daarmee een duidelijk Scandinavisch design. Toch heeft elke tafel zijn eigen kenmerken. De tafels worden gemaakt door Europese vakmannen, die hun jarenlange ervaring en liefde voor design en materiaal in elke tafel weten te stoppen. Over de constructies is goed nagedacht. De tafels zit stevig in elkaar en kunnen heel wat aan. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste houten tafel. Kom eens langs in onze showroom in Zaandam of Utrecht.

Maatwerk tafels

Naast het brede en geselecteerde assortiment van tafels, kan je bij Sav & Økse ook terecht voor maatwerk. De specialisten gaan voor jou aan de slag als je een houten tafel op maat wilt hebben. Mocht de juiste vorm of maat niet in het assortiment staan, neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Massief houten tafels

De tafels van Sav & Økse worden gemaakt van massief hout. Massief hout wordt al eeuwen lang gebruikt voor veel toepassingen in huis. De speciale en unieke eigenschappen van hout geven, iedere tafel een eigen karakter. Noesten, scheurtjes, krassen, tekening, spiegeling en structuren zijn onderdeel van het materiaal, als gevolg van de voorwaarden waaronder de boom is gegroeid. De getoonde houten producten in onze webshop en showroom zijn dan ook nooit volledig identiek zijn aan het geleverde product.