Gewenste afmeting(en) in cm
Je gegevens
[Customized] Scandinavische Bank Metta

[Customized] Scandinavische Bank Metta

Choose position: 2,5 seater with chaiselongue left, Choose footstool: No, Show/hide dimensions: Hide, Choose fabric: Bloq, Choose fabric color: Bloq 167 - Zinc, Choose colour frame: Oak oiled Stel je eigen bank samen - vanaf
€ 1.739,00
Afwijkende afmeting? Vraag een offerte aan
Levertijd:
6-8 weken
Options:
Choose position: 2,5 seater with chaiselongue left, Choose footstool: No, Show/hide dimensions: Hide, Choose fabric: Bloq, Choose fabric color: Bloq 167 - Zinc, Choose colour frame: Oak oiled

Omschrijving

Metta is een stuk, al zeggen we het zelf. Met zitting, rug en arm die samen één geheel vormen. Fraaie details zijn de bolling van de armleuning, de houten basis en de schuin geplaatste poten. Metta is een rots in de branding.

De schuine, kegelvormige poten van Scandinavische bank Metta zijn een knipoog naar de sixties. Het houten onderstel is beschikbaar in onbehandeld eiken of als geoliede variant. Bij Metta geen gedoe met losse kussens, want leuning en zitting vormen een vast geheel. 

Mogelijkheden

Metta is verkrijgbaar als bank, lounge, hoekbank en hocker. Voor onze nieuwste Scandinavische banken collectie hebben wij met zorg 8 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 50 kleuren! Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Luis, Copenhagen, Mosso en Tamini. 

Scandinavische bank Metta staat in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: Metta
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: Vaste kussens zitting, rug en leuning
Materiaal: Frame van massief hout, multiplex en spaanplaat, poten eikenhout, kussens van polyether
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 35 kg / Hardheid: 50 Newtons + Watten 140g/m2
Rug vulling: Dichtheid: 23 kg / Hardheid: 60 Newtons + Watten: 140g/m2
Poten: Onbehandeld eiken of eiken geolied. Andere poten zijn niet mogelijk

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 8 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 50 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Metta.

Downloads

Algemene Informatie Banken (PDF)

Metta Varianten (PDF)

Sav & Økse Banken Collectie Folder (PDF)

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)