Ontdek het gemak van een modulaire bank. De afzonderlijke elementen geven veel flexibiliteit aan het inrichten van je woonkamer. Door de losse elementen kun je de bank aanpassen aan de beschikbare ruimte, of het nu gaat om een knusse hoek, een rechte opstelling of zelfs een U-vormige bank. 

Lees verder
Model Ulla
Vanaf € 1.550,00
Premium Model Lova
Vanaf € 2.378,00
Model Norre
Vanaf € 675,00

Onze modulaire banken zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. Kies verschillende modules om de perfecte zitopstelling te creëren. Zo ontstaat er een stijlvolle en functionele zitruimte die naadloos aansluit op jouw woon- en levensstijl. Onze Scandinavische bankencollectie combineert functionaliteit met modern design. 

Modulaire bank Lova

Van modulaire bank Lova uit onze Premium collectie kun je zéker jouw droombank maken. Lova is naar wens samen te stellen met verschillende elementen. Ga je voor een 2-zits met XL loungehoek en open eind, wil je een U-bank of toch liever iets kleiners? Stel zelf jouw ideale bank samen met de modules van bank Lova.
Wij hebben voor de Premium bankencollectie met zorg 7 stoffen van het gerenommeerde Deense merk Gabriel geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Cura, Crisp, Breeze Fusion, Capture, Mood, Morph en Passion. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 300 kleuren!

Modulaire bank Ulla

De modulaire bank Ulla is een ware blikvanger met haar ronde vormen en zachte uiterlijk. Een rechte bank, een loungebank of een hoekbank. Ontwerp jouw gewenste vorm en geniet van de looks en het comfort van deze prachtige veelzijdige bank. Creëer moeiteloos jouw ideale zitplek met modules die zich laten aanpassen aan jouw stijl. Kies voor elementenbank Ulla uit 7 stoffen en 30+ stofkleuren, mix en match voor een persoonlijke touch. Ontdek de veelzijdigheid van onze modulaire en Scandinavische zitbanken. Verrijk jouw woonruimte met zachte vormen en een eigentijdse twist, zoals de afgeronde vormen van modulaire bank Ulla. Ontdek de perfecte samensmelting van Scandinavische verfijning en Hollandse nuchterheid in elk element van onze collectie. Voeg een vleugje Sav & Økse toe aan jouw woonruimte en bestel de modulaire bank van jouw dromen nu online.

Modulaire bank Norre

De warme en uitnodigende bank Norre is een modulaire bank met heel veel mogelijkheden. Een twee- of  driezitsbank, een hoekbank of een U-vorm, stel je eigen Norre bank samen in de gewenste stof zodat deze helemaal passend is in jouw interieur. Norre is één brok knusheid en vriendelijkheid door de ronde vormen. De afwerking met piping rond de vaste kussens en armleuningen benadrukt de fraaie contouren van deze elementenbank. Norre is een bank om mee thuis te komen. Er zijn 7 stofsoorten met elk meerdere stofkleuren. 

Kom kijken in onze showrooms op jouw gewenste bank proefzitten, en bekijk de stofkleuren van dichtbij. 

Of bestel je stofstalen hier en kies thuis rustig de kleur uit die het beste past bij jouw interieur. Bekijk de modulaire banken en andere banken op de website of kom langs in de showroom in Zaandam of Utrecht