Schuif aan met een eettafelbankje

De Sav & Økse collectie breidt steeds verder uit. Behalve tafels zijn er ook banken, stoelen, krukken en ook eettafelbankjes te verkrijgen. Bij een groot deel van onze tafelcollectie is een bijpassend eettafelbankje te bestellen. Bijvoorbeeld het Tomrer eettafelbankje bij de Tomrer eettafel. Een tafel en eettafelbankje uit dezelfde lijn zorgt voor een geheel. Eettafelbankjes hebben verschillende voordelen. Zo heb je bij een eettafelbank vaak meer zitplekken dan bij stoelen en werkt een eettafelbank ruimtebesparend.

Meer zitplekken
Door de stoelen de deur uit te doen en plaats te maken voor een eettafelbank, creëer je meer zitplekken. Dit komt doordat bij het eettafelbankje de gehele bank gebruikt kan worden als zit plek. Bij bezoek kan er gemakkelijk nog iemand aanschuiven op het eettafelbankje. 

Ruimtebesparend
Doordat de eettafelbank tegen een muur aangeschoven kan worden, neemt deze minder ruimte in beslag dan stoelen. Ook wanneer de eethoek in de ruimte staat neemt het eettafelbankje minder ruimte in beslag. Bij een stoel dien je altijd rekening te houden met het gemakkelijk kunnen aan- en uitschuiven. Aangezien het eettafelbankje een vaste plek heeft, hoef je hierbij geen rekening te houden met extra ruimte achter het eettafelbankje. 

Gezellige uitstraling
Een eettafelbank ziet er gezellig en uitnodigend uit. Een eettafelbankje zorgt voor een relaxte sfeer en nodigt uit om uren na te tafelen. Combineer een eettafelbankje met sierkussens om de zithoek af te maken. Door een passend bankje te nemen bij de tafel creëer je een eenheid. Dit straalt rust uit. Behalve als eettafelbank, kan het bankje ook voor andere doeleinden dienen, bijvoorbeeld als salontafel, plantentafel of als bankje in de hal.

Afmeting van het eettafelbankje
Onze tafels hebben verschillende tussenruimtes. De tussenruimte houdt de ruimte tussen de tafelpoten in. Bij de Rikke tafel staan deze bijvoorbeeld helemaal aan de zijkant, terwijl de Samt tafel de poten 30 cm naar binnen heeft staan. Twijfel je over de maat die het eettafelbankje moet hebben? Wij helpen je graag verder! Je kan ons mailen op [email protected], of kom langs in een van onze showrooms.

Recente artikelen
Hierom kies je voor een Fenix tafelblad
Hierom kies je voor een Fenix tafelblad
Ontdek waarom een Fenix tafelblad de ideale keuze is voor jouw interieur. In dit artikel hebben we hLees meer
Vijf stylingstips voor het inrichten van je woonkamer
Vijf stylingstips voor het inrichten van je woonkamer
Maak je woonkamer een echt 'thuis' met deze 5 stylingtips! Ontdek hoe meubelkeuzes, indeling, materiLees meer
5x Sav & Økse binnenkijkers
5x Sav & Økse binnenkijkers
Zo staat het thuis. Benieuwd hoe de meubels in een woonkamer staan? Bekijk dan 5 mooie binnenkijkersLees meer
Hygge in jouw leven en interieur
Hygge in jouw leven en interieur
Hygge is niet alleen een gevoel of concept, het is ook een populaire interieurstijl. De Deense kunstLees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »