Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel
Sav & Økse Tomrer Tafel

Tomrer Tafel

Walnoot Met Fenix (Foto Bianco Kos)
€ 1.329,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Tomrer met Fenix is een tafel in de Deense stijl van de jaren ’60. Een retro tafel met een frisse uitstraling. De combinatie van de ranke constructie met het slanke blad geeft deze eettafel een licht en zachte uitstraling. Het tafelblad is aan de kopse kant rond en is aan de randen verjongd. De tafelpoten staan iets schuin onder het blad en hebben afgeronde hoeken. Geen scherpe randen of hoeken aan deze tafel.

De Tomrer heeft een rank voorkomen, maar kan heel wat hebben. Voor de stevigheid zijn er metalen dwarsliggers in het onderblad gefreesd. Om de vlakte in lengte richting te borgen, zit er bij tafels vanaf 220 cm een spanningsregulator onder de tafel om doorbuigen te voorkomen. Constructief is alles op een fraaie manier weggewerkt.

Tafel Tomrer is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen. Bij een Fenix tafelblad heeft het onderstel van de tafel altijd een geoliede afwerking.

Kleuren Fenix

Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Rikke en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie.

Een Fenix toplaag op het tafelblad heeft verschillende voordelen: het is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Wij kunnen de volgende kleuren leveren:

Kenmerken

Naam: Tomrer tafel Fenix
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout & Fenix Toplaag
Afwerking: Geolied (standaard)
Afmetingen: Lengte 140-260 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd. Het blad en de poten van de tafel komen allebei apart in een doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. metaalplaatjes waar de poot aan vast zit. Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers vanaf twee meter wordt er een metalen spanningsregulator in het blad gefreesd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de kleur Fenix voor de toplaag van jouw Sav & Økse tafel? Met een kleurstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je meubel. 

Afmetingen & Handleiding

Tomrer Tafel Afmetingen (PDF)

Tomrer Handleiding (PDF)

Fenix Reparatie Instructies (PDF)

Fenix Blad Schoonmaak Instructies (PDF)

Zakelijk

De Tomrer tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.