Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond

Tomrer Salontafel Rond

Walnoot - ⌀ 70 cm
€ 439,00
Op voorraad:
1
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving

De Tomrer salontafel komt uit de Sav & Økse collectie. Een collectie Scandinavische tafels van massief hout. Kenmerkend in hun eenvoud en kwaliteit. Dit zie je goed terug bij de Tomrer salontafel. Een tafeltje met een ranke constructie en een vrij liggend blad. Hierdoor oogt het tafeltje licht en zacht. De randen zijn verjongd en de vloeiende lijnen van het design maken de tafel aaibaar. De poten staan iets schuin onder het tafelblad en hebben afgeronde hoeken. Zowel de driehoekige als deze ronde variant hebben drie poten. Er is ook een ronde Tomrer salontafel met vier poten beschikbaar.

De ronde Tomrer salontafel ademt de Scandinavische stijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Kies voor één tafeltje als centraal pronkstok of ga voor een combinatie van meerdere houten salontafeltjes bij elkaar. Kies dan voor verschillende afmetingen of tafeltjes in verschillende stijlen. 

Kenmerken

Naam: Tomrer salontafel rond 3-poten
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Diameter ⌀ 70 cm, Hoogte 43 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de salontafel

Verpakking & montage

De poten zijn via een metalen houder op het blad geschroefd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen

Tomrer Salontafel Rond Afmetingen (PDF)

Zakelijk

De Tomrer Salontafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer Salontafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.