Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond

Tomrer Salontafel Rond

Eiken - ⌀ 70/80/90 cm
€ 299,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Tomrer salontafel is een tafeltje met een ranke constructie en een vrij liggend blad. Hierdoor oogt het tafeltje licht en zacht. De randen zijn verjongd en de vloeiende lijnen van het design maken de tafel aaibaar. De vier poten van deze salontafel staan iets schuin onder het tafelblad en hebben afgeronde hoeken. Er is ook een ronde variant van de salontafel die drie poten heeft, evenals de driehoekige variant.

De ronde Tomrer salontafel ademt de Scandinavische stijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Kies voor één tafeltje of ga voor een combinatie van meerdere tafeltjes bij elkaar. Kies verschillende afmetingen of tafeltjes in verschillende stijlen. De driehoekige salontafeltjes zijn verschillend van hoogte en kunnen zodoende over en onder elkaar worden geplaatst. Dit geeft een speels effect en met deze combinatie is makkelijk meer tafelruimte te creëren. 

Kenmerken

Naam: Tomrer salontafel rond 4-poten
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Diameter ⌀ 70 cm | 80 cm | 90 cm, Hoogte 43 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de salontafel

Verpakking & montage

De poten zijn via een metalen houder op het blad geschroefd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen

Tomrer Salontafel Rond Afmetingen (PDF)

Zakelijk

De Tomrer Salontafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer Salontafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.