Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond
Sav & Økse Tomrer Salontafel Rond

Tomrer Salontafel Rond

Beuken - ⌀ 70/80/90 cm
€ 255,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De ronde Tomrer salontafel is een tafeltje met een ranke constructie en een vrij liggend blad. Hierdoor oogt het tafeltje licht en zacht. De randen zijn verjongd en de vloeiende lijnen van het design maken de tafel aaibaar. De vier poten van deze salontafel staan iets schuin onder het tafelblad en hebben afgeronde hoeken. Er is ook een ronde variant van de salontafel die drie poten heeft, evenals een driehoekige variant.

Deze ronde houten salontafel ademt de Scandinavische stijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Kies voor één tafeltje als centraal pronkstok of ga voor een combinatie van meerdere houten salontafeltjes bij elkaar. Kies dan voor verschillende afmetingen of tafeltjes in verschillende stijlen. 

Met zijn veilige en veelzijdige ontwerp past de Tomrer salontafel perfect in elke woonkamer, waar het een warm en uitnodigend middelpunt creëert. Of het nu gaat om een knusse koffiehoek of een centrale ontmoetingsplaats voor familie en vrienden, deze houten ronde salontafel voegt een vleugje charme toe aan elk interieur.

Kenmerken

Naam: Tomrer salontafel rond 4-poot
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Diameter ⌀ 70 cm | 80 cm | 90 cm, Hoogte 43 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de salontafel

Verpakking & montage

De poten zijn via een metalen houder op het blad geschroefd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen

Tomrer Salontafel Rond Afmetingen (PDF)

Zakelijk

De Tomrer Salontafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer Salontafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.