Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek Eiken Whitewash
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek Eiken Whitewash
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek Eiken Whitewash
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek Eiken Whitewash
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek Eiken Whitewash
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek Eiken Whitewash

Tomrer Salontafel Driehoek Eiken Whitewash

Met Fenix (Foto Wit)
€ 319,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Tomrer salontafel komt uit de Sav & Økse collectie. Een collectie Scandinavische tafels van massief hout. Kenmerkend in hun eenvoud en kwaliteit. Dit zie je goed terug bij de Tomrer salontafel. Een tafeltje met een ranke constructie en een vrij liggend blad. Hierdoor oogt het tafeltje licht en zacht. De randen zijn verjongd en de vloeiende lijnen van het design maken de tafel aaibaar. De poten staan iets schuin onder het tafelblad en hebben afgeronde hoeken. Zowel de driehoeks vormige als de ronde variant hebben drie poten. 

De Tomrer salontafel ademt de Scandinavische stijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Kies voor één tafeltje of ga voor een combinatie van meerdere tafeltjes bij elkaar. Kies verschillende afmetingen of tafeltjes in verschillende stijlen. De Tomrer tafeltjes zijn verschillende van hoogte en kunnen zo doende over en onder elkaar worden geplaatst. Dit geeft een speels effect en met deze combinatie is makkelijk meer tafelruimte te creëren.

Salontafel Tomrer is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen. Bij een Fenix tafelblad heeft het onderstel van de tafel altijd een geoliede afwerking.

Kleuren Fenix

Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Fjerre, Rikke en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie.

Een Fenix toplaag op het tafelblad heeft verschillende voordelen: het is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Wij kunnen de volgende kleuren leveren:

Kenmerken

Naam: Tomrer salontafel driehoek 
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout & Fenix Toplaag
Afwerking: Whitewash
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de salontafel

Verpakking & montage

De poten zijn via een metalen houder op het blad geschroefd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort of de kleur Fenix voor de toplaag van jouw Sav & Økse tafel? Met een kleurstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je meubel. 

Afmetingen & Handleiding

Tomrer Salontafel Driehoek Afmetingen (PDF)

Fenix Reparatie Instructies (PDF)

Fenix Blad Schoonmaak Instructies (PDF)

Montage Tomrer Salontafel (video)

Zakelijk

De Tomrer salontafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer salontafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.