Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek
Sav & Økse Tomrer Salontafel Driehoek

Tomrer Salontafel Driehoek

Beuken
€ 169,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Tomrer salontafel komt uit de Sav & Økse collectie. Een collectie Scandinavische tafels van massief hout. Kenmerkend in hun eenvoud en kwaliteit. Dit zie je goed terug bij de Tomrer salontafel. Een tafeltje met een ranke constructie en een vrij liggend blad. Hierdoor oogt het tafeltje licht en zacht. De randen zijn verjongd en de vloeiende lijnen van het design maken de tafel aaibaar. De poten staan iets schuin onder het tafelblad en hebben afgeronde hoeken. Zowel de driehoeks vormige als de ronde variant hebben drie poten. 

De Tomrer salontafel ademt de Scandinavische stijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Kies voor één tafeltje of ga voor een combinatie van meerdere tafeltjes bij elkaar. Kies verschillende afmetingen of tafeltjes in verschillende stijlen. De Tomrer tafeltjes zijn verschillende van hoogte en kunnen zodoende over en onder elkaar worden geplaatst. Dit geeft een speels effect en met deze combinatie is makkelijk meer tafelruimte te creëren.

Kenmerken

Naam: Tomrer salontafel driehoek 
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de salontafel

Verpakking & montage

De poten zijn via een metalen houder op het blad geschroefd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding 

Tomrer Salontafel Driehoek Afmetingen (PDF)

Montage Tomrer Salontafel (video)

Zakelijk

De Tomrer Salontafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Tomrer Salontafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.