Theo Tempelman AP TV-Meubel
Theo Tempelman AP TV-Meubel
Theo Tempelman AP TV-Meubel
Theo Tempelman AP TV-Meubel
Theo Tempelman AP TV-Meubel
Theo Tempelman AP TV-Meubel
Theo Tempelman AP TV-Meubel

Theo Tempelman AP TV-Meubel

(LXDXH) 195,6X42X54,2 CM | Eiken
€ 1.389,00
Op voorraad:
2
Levertijd:
2-5 dagen

Omschrijving

Wat de aantrekkingskracht van dit Tempelman tv-meubel is? De praktische kast is gebaseerd op een minimalistische, tijdloos ontwerp uit de sixties. Met een kenmerkend metalen frame en doorlopende grepen - zoals bij alle kasten uit de Tempelman-serie.

Onze collectie Tempelman kasten bestaat uit een dressoir, kast, highboard en tv-meubel, naar keuze uitgevoerd in prachtig eikenhout of walnotenhout.

De kasten zijn gebaseerd op ontwerpen van Theo Tempelman uit de jaren ’60 voor AP Originals. Nederlandse mid century modern dus. Destijds kwamen de kasten vooral terecht in chique zakelijke omgevingen, zoals kantoren en banken. Met de heruitgave door De Machinekamer vinden de kasten nu hun weg naar hedendaagse huiskamers, waar ze zeker zullen shinen.

Het tv-meubel heeft drie compartimenten. De massief houten grepen zijn zo breed als de fronten. Natuurlijk heeft ook deze kast een strak, zwart metalen frame. En wat voor alle Tempelman kasten geldt: het overbodige is weggelaten, het ontwerp draait om pure lijnvorming.

Kenmerken

Naam: Theo Tempelman AP TV-Meubel
Merk: De Machinekamer
Stijl: Midcentury modern
Materiaal: Eikenhout (fineer)
Afmetingen: Lengte 195,6 cm, Diepte 42 cm, Hoogte 54,2 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op het TV-Meubel

Verpakking & montage

Het Tempelman TV-Meubel wordt gemonteerd geleverd in een kartonnen doos.

Afmetingen & Folder

Tempelman AP TV-Meubel Afmetingen (PDF)

Tempelman Kastenserie Folder (PDF)

Zakelijk

De Tempelman TV-Meubel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Het Tempelman TV-Meubels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.