Sav & Økse Sød Bijzettafel
Sav & Økse Sød Bijzettafel
Sav & Økse Sød Bijzettafel
Sav & Økse Sød Bijzettafel
Sav & Økse Sød Bijzettafel

Sød Bijzettafel

Eiken - ø 40 cm
€ 379,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

In het Deens zeggen ze 'sød',  voor zoet. Dit markante bijzettafeltje met slanke, kegelvormige poot, is het tafeltje dat nodig hebt naast je bank. Een handig bijzetter voor je glas, kopje koffie of boek. Een tafeltje dat ondanks zijn bescheiden formaat opvalt, zonder te veel plek in te nemen. Uit massief hout gemaakt, passend bij jouw interieur in beuken, eiken of walnoot. 

Het subtiele ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken de Sød een tijdloos meubelstuk dat in elke interieurstijl past. Met een diameter van 40 cm is de Sød ideaal als bijzettafel naast de bank of als salontafel in een kleinere zithoek. Verkrijgbaar in massief beuken, eiken en walnoot, biedt de Sød bijzettafel diverse opties die zijn afgewerkt met een olie of matte lak. Voor de eiken variant is er ook een whitewash afwerking mogelijk, wat zorgt voor een lichte en frisse uitstraling.

Kenmerken

Verpakking & montage

De Sød wordt gemonteerd geleverd in één kartonnen doos.

Zakelijk

De Sød bijzettafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Sød bijzettafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.