Sav & Økse Samt Kruk
Sav & Økse Samt Kruk
Sav & Økse Samt Kruk
Sav & Økse Samt Kruk
Sav & Økse Samt Kruk
Sav & Økse Samt Kruk

Samt Kruk

(LXBXH) 40X40X46 CM | Eiken Geolied
€ 249,00
Op voorraad:
10+
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving

De Samt kruk kenmerkt zich door zijn ronde hoeken en schuin geplaatste poten. Dit geeft de Samt kruk een licht en speels karakter. Een kruk die licht oogt, maar sterk op zijn poten staan. Alles aan de kruk is glad afgewerkt. Het zitvlak is gemaakt van in lengte richting doorlopende delen van ruim 5 cm breed. De rand is zowel aan boven als onderzijde geneigd.

Met een Samt kruk heb je een massief houten kruk, met een licht voorkomen. Passend bij de Scandinavische interieurstijl, maar laat zich ook goed combineren met andere stijlen. Haal naast de kruk ook de Samt tafel en eetkamerbank in huis en maak je interieur compleet.

Kenmerken

Naam: Samt kruk
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerking: Geolied
Afmetingen: Hoogte 46 cm, lengte 40 cm, breedte 40 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de eettafelbank

Verpakking & montage

De kruk wordt volledig gemonteerd geleverd in een kartonnen doos.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Folder

Samt Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Samt kruk is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Samt Krukken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.