Sav & Økse Rikke Tafel
Sav & Økse Rikke Tafel
Sav & Økse Rikke Tafel
Sav & Økse Rikke Tafel
Sav & Økse Rikke Tafel
Sav & Økse Rikke Tafel
Sav & Økse Rikke Tafel

Rikke Tafel

Met Fenix (Foto Grigio Bromo)
€ 1.109,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Rikke is een massief houten tafel, met een tafelblad van hout of Fenix. Een tafel met een fraai en functioneel design. De tafel is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen. Bij een Fenix tafelblad heeft het onderstel van de tafel altijd een geoliede afwerking.

De Rikke is een tafel waarbij design en functionaliteit goed samen gaat. Deze massief houten tafel heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke staan op de hoek geplaatst. Hierdoor biedt de tafel veel ruimte, ook bij een compacte afmeting. De poten zijn stevig aan het blad bevestigd. Heel subtiel gaat de poot over in het blad. De tafel heeft smalle tussenruimtes tussen blad, onderbalk en tafelpoten om het hout te laten werken, ook wordt het design hiermee versterkt. Met de Rikke haal je een fraaie design tafel in huis. Een tafel met een stevige basis.

Kleuren Fenix

Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Rikke en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie.

Een Fenix toplaag op het tafelblad heeft verschillende voordelen: het is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Wij kunnen de volgende kleuren leveren:

Kenmerken

Naam: Rikke tafel fenix
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout & Fenix Toplaag
Afwerking: Geolied
Afmetingen: Lengte 140-300 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd en is online te lezen.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort of de kleur Fenix voor de toplaag van jouw Sav & Økse tafel? Met een kleurstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je meubel. 

Afmetingen & Handleiding

Rikke Tafel Afmetingen (PDF)

Rikke Handleiding (PDF)

Rikke Collectie Folder (PDF)

Fenix Reparatie Instructies (PDF)

Fenix Blad Schoonmaak Instructies (PDF)

Zakelijk

De Rikke tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.